x
Taalkeuze: nlNederlandsfrFrançais
0

ALL STAR SUNDAYS | ALL STAR SUNDAYS proudly Presents PASS THAT DUTCH

Carré
ALL STAR SUNDAYS proudly Presents
PASS THAT DUTCH
Best of Dutch hip hop + Rnb monthly concept
Featuring SFB Live on Stage

Tickets: www.carre.be/shop
Reservation & special request: reservation@carre.be


Dat de sterren van SFB na de HipHop scene ook hun stempel hebben gedrukt op mainstream Nederland is een feit. Na het succes van de Reset The Levels EP's en New Wave was het geen verrassing dat hun debuutalbum Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK binnen kwam op #2 in de Album Top 100. Ontelbare gouden en platina platen, de BIG MAN THINGS tour en miljoenen streams zorgen nu al dat 2016 in 't teken staat van SFB!

Zij leerden elkaar kennen in 2013 en doken de studio in. Sinds dat hun eerste videoclip 'Ziekniehh' aansloeg op de straten van Den Haag was SFB niet meer weg te denken. De volgende single 'Flexen' werd een regelrechte hit. SFB staat bekend om de vele samenwerkingen en daaruit werd eind 2014 de eeste mixtape 'Reset The Levels' uitgebracht.

In 2015 werd de agenda gevuld met shows in discotheken en clubs door heel Nederland, aan de costa's en in Suriname. Eind 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex en brachten zij hun EP 'Reset The Levels II: Boulevard' uit met featurings van o.a. Ronnie Flex en Broederliefde. Op deze EP staan de hits 'Strangers' en 'Nu Sta je hier' die uitgegroeid zijn tot ongekende clubhits. Dit resulteerde ook in noteringen op lijstjes met veelbelovende acts voor 2016 op Spotify en HP/De Tijd.

Doordat SFB onderdeel is van het New Wave project waren zij onder andere te zien op het Encore Festival, Appelsap en op Lowlands. Op dit album zijn ze te horen op o.a. 'Investeren In De Liefde', 'No Go Zone' en 'Langste SMS'. Door het winnen van de Popprijs tijdens Noorderslag met New Wave is de toon gezet voor een succesvol jaar.

Carré
Koning Leopoldlaan 2
2830 Willebroek